Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Internetindstillinger

Du vil fra din mobil kunne surfe, shoppe, e-maile, downloade etc. på internettet.

Sådan aktiverer du

1. Mobil Web service

Ring venligst til kundeservice for øjeblikkeligt at aktivere din mobile webservice - klik her for vores kontaktoplysninger

2. Opsætning af Mobilt internet

Når du har aktiveret dit SIM-kort, skal du blot vælge din mobiltelefon nedenfor for at få instruktioner om, hvordan du opretter Mobile Internet.

Mobile Data indstillinger til din mobil.

Nokia

Mobile Data indstillinger til din mobil.

iPhone

Populære håndsæt

3. Tethering /Hotspot guide video

iOS Hotspot settings

Android Hotspot settings

Other Services